Welkom

Mens dat maakt en houdt van creëren

Je bent hier precies op de goede plek. In onze bibliotheek vind je artikelen met alle ins & outs over The Culture, onze Scène, SpokenArts technieken en tricks, waar je voor welk event het beste kunt zijn én is er kneiterveel te vinden over nieuw werk van de leukste artiesten, de meest interessante nieuwtjes én meer. 

Maker | Open podium spoken word
Experimentele literaire kunst | WeerWoordGeven
In de spotlight

Op één van onze podia staan?

Dat kan! Bijvoorbeeld bij Losse Eindjes. Dit is dé broedplaats van toekomstig talent. Je kunt meedoen met ervaring, maar ook als je nog een dagboekdichter bent die voor het allereerst iets wil doen. Elke vorm van woordkunst is welkom op ons open podium. Van dichters tot singer-songwriters en van stand-up comedy tot rap.

Ben je een meer ervaren podiumbeest en wil je op het jongste en meest tegendraadse woordkunstpodium van Brabant staan? Dan is Onuitgesproken iets voor jou. Per editie wordt een selectie gemaakt van artiesten die passen bij het concept van de avond. We gaan in gesprek, bekijken de mogelijkheden en uiteindelijk ontstaat er een programmering. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijwilliger worden?

Wil je samen met ons impact maken, werken in de allerfuckingleukste sector van de wereld en continu in de weer zijn met kunst? Word vrijwilliger! Bij ons is er van alles leuks te doen. Van het verkopen van merch, het bemannen van de kassa, het verwelkomen van gasten tot het begeleiden en helpen bij diverse activiteiten. Er is altijd wel iets waar jij je passie en energie in kunt steken. Doe mee en maak deel uit van ons enthousiaste team. Stuur een berichtje, dan spreken we je gauw.

Experimentele literaire kunst | WeerWoordGeven Experimentele literaire kunst | WeerWoordGeven

Stay up
to date