Hét woordkunstpodium

Experimentele literatuur en spoken word

Het jongste en meest tegendraadse woordkunstpodium van Brabant

Onuitgesproken is het jongste en meest tegendraadse woordkunstpodium van Brabant. We programmeren experimentele literatuur en spoken word. We combineren deze vormen met andere live kunsten om zo een complete ervaring te geven. Er is bij ons voor ieder wat wils. Na de events kun je babbelen met de artiesten in het cafe en samen met ons een biertje drinken. Iedereen is welkom. We zijn voor, door én met de community. Dwars, koppig, maar uitermate gezellig. Het leukste avondje uit voor poetry liefhebbers en aanverwanten. 

Onuitgesproken | WeerWoordGeven

Join Onuitgesproken

Onze Onuitgesproken events vinden plaats bij De Effenaar te Eindhoven in het café. Je bent welkom vanaf half negen én om stipt negen uur beginnen we. Uiteraard ben je vrij om in te joinen tijdens het programma, no worries.  

Bij elk van onze events is er een merch stand waar je producten van de artiesten in de line up kunt kopen. Ook vind je er vette items van locale woordkunstenaars die al jaren betrokken zijn bij ons als vrijwilliger of crewlid. 

Onuitgesproken’s bestaan uit een mix van: Spoken Word, Storytelling, Singer Song writers, Rap, Muziek, Dans, Dj-ing en live tekenen. 

Check alle events
Spoken word Onuitgesproken | WeerWoordGeven

Overal bij zijn?

Schaf een abbo aan! Dan heb je: 

  • Een geweldig – in Paint opgemaakte – digitale VIP-pas die je toegang geeft tot al onze events en masterclasses (7 per jaar in totaal)
  • De Ongezine één keer per jaar op je deurmat. Da’s een super toffe bundel. Die wil je!

Verder help je met je abbo mee aan:

  • Ons financieel onafhankelijk houden zodat kunst kunst blijft.
  • Tijd en ruimte om artiesten te begeleiden en coachen.
  • Meer middelen om te investeren in duurzaam en groen programmeren.

Wil je graag bij onze events zijn maar heb je het niet breed? Stuur ons dan een emailtje. Dan bedenken we een oplossing, bijvoorbeeld entree in ruil voor je skills ❤️. 

Doe mij zo'n abbo
Het jongste en meest tegendraadse woordkunstpodium van Brabant
FAQ

Voor iedereen die digibeet is en niet aan e-tickets wil doen én voor iedereen die beunhaas is en het ook weer ergens kwijt moet... Je kunt aan de deur bij onze leuke kassadames, ook gewoon met keiharde knaken betalen. Je herkent onze kassadames aan hun Losse Eindjes / Onuitgesproken t-shirt bij de ingang van de locatie. Spreek ze vooral even aan als je met cash wilt betalen. Voor Losse Eindjes heb je geen kaartje nodig, dat is ons gratis, “giving back” event voor de stad. Voor de overige evenementen zoals Onuitgesproken & WoordenKots040 kun je kiezen tussen, een e-ticket online bestellen, aan de deur pinnen of aan de deur in cash betalen. 

Door er eentje te bestellen in onze webshop. Zo'n abonnement is écht een goed idee. Je krijgt namelijk een geweldig - in Paint opgemaakte - digitale VIP pas die je toegang geeft tot al onze events en masterclasses (7 per jaar) en de Ongezine één keer per jaar op de deurmat.  

Ja, hoor, no problemo. We verkopen voor iedereen die graag vooraf wil reserveren, e-tickets online. Maar ook op de avond zelf kun je vanaf de inloop, gewoon nog een kaartje aan de deur kopen.  Voor Losse Eindjes heb je geen kaartje nodig, dat is ons gratis, “giving back” event voor de stad. Voor de overige evenementen zoals Onuitgesproken & WoordenKots040 kun je kiezen tussen, een e-ticket bestellen, aan de deur pinnen of aan de deur in cash betalen.