Event

SPOKEN Awards x WeerWoordGeven

Lieve mensen het is weer zover: de zoektocht naar de meest talentvolle, inspirerende en vernieuwende spoken word artiesten van hét moment gaat van start. Het Veerhuis reikt ook dit jaar weer vijf SPOKEN Awards uit. En jawel jawel, één van de voorrondes vindt plaats in ons mooie eindje.

Details
Bij zijn en meemaken, maar liever niet op het podium staan? Join ons in het publiek. Entree is gratis en je hoeft geen kaartje te reserveren. Wil jij wél op het podium en zo'n award binnenslepen? Meld je aan via de website van Het Veerhuis.
Datum
20/06/2024
Tijd
20:00 - 22:15
Locatie

Dynamo (Basement)
Catharinaplein 21
5611 DE Eindhoven

Organisator
WeerWoordGeven info@weerwoordgeven.com
Gezichten

Juryvoorzitter: Moze Naél
Jurylid: Carmen Verduyn
Host: Jermaine Berkhoudt
Gastartiest: Marco Martens

Meedoen

Artiesten melden zich aan via de website van Het Veerhuis.

Zo werkt 't

Per stad krijgen 14 deelnemers, 4 minuten de tijd om aan een tweekoppige jury hun skills te showen. Na verschillende voorrondes – in Nederland en België – gaan de tien beste artiesten door naar de finaleshow. Op 5 juli worden de finalisten bekend gemaakt. Tijdens de finaleshow op 13 september worden er vijf awards uitgereikt: de gouden award, de audience award, de peer award, de personality award en de empowerment award. De winnaars gaan vervolgens op theatertour door Nederland.