Een jaar lang

Spoken word lessen

Woordenkots | WeerWoordGeven

Les van legends

Jaarrond spoken word lessen volgen? Kan gewoon. Elke schoolweek op de woensdag in Eindhoven van 19.30 tot 21.30 uur. Locatie? Popei! Je krijgt les van de legendarische Terence – Machete – van Lange, Carmen Verduyn, Tessa Gabriëls & Noëmi Hofstede. Met al je vragen kun je terecht bij de liefste Lotte Hendrickx. Zij is coördinator. Oh enne, alsof dat nog niet genoeg is: Er zijn gastlessen van Iris Penning, Andrey – Drosha – Grekhov & Danny x Kuiper. 

Ik wil meedoen!
Spoken word lessen Woordenkots | WeerWoordGeven

De inhoud van de spoken word lessen

Elk seizoen Woordenkots bestaat uit vier blokken. Per blok staat een andere opdracht centraal.

  • Groepsshow maken en presenteren
  • Poëziebundel samenstellen
  • Radiohoorspel presenteren (jouw gedichten staan in de spotlight)
  • Spoken word videoclip maken van je favo gedicht dat je tijdens de lessen hebt gemaakt

Oh en dan nog even praktisch: je kunt de lessen los aanschaffen of je combineert het Woordenkots met een Onuitgesproken abbo. Doe je laatstgenoemde? Dan krijg je € 30,- korting op het totaalpakket. We blijven wel Hollanders he, korting = korting. Whoppaaaa.

Let me see
Bij Woordenkots kun jij je creatieve, gekke zelf zijn. Er is ruimte voor al je ideeën!

Inside info

Bij de Woordenkots zitten woordgrappenmakers, sprookjesvertellers, creatieve geesten, luisterende lieverds en alles daarbuiten en omheen. Iedereen is welkom en hoort erbij. Er is een groepsapp waarin we leuke sh*t met elkaar delen en  recaps ontvangen van de spoken word lessen. Na de les wil het nog weleens voorkomen dat we een drankje pakken in het cafe van Popei en een spel uit de kast trekken. Al met al: één grote gezellige bedoening. Dus, als jij nog twijfelde om mee te doen. Don’t! Kom eens een proeflesje meedraaien of ga gewoon voor goud en schrijf je meteen in. Wordt vet, beloofd.

FAQ

Voor iedereen die digibeet is en niet aan e-tickets wil doen én voor iedereen die beunhaas is en het ook weer ergens kwijt moet... Je kunt aan de deur bij onze leuke kassadames, ook gewoon met keiharde knaken betalen. Je herkent onze kassadames aan hun Losse Eindjes / Onuitgesproken t-shirt bij de ingang van de locatie. Spreek ze vooral even aan als je met cash wilt betalen. Voor Losse Eindjes heb je geen kaartje nodig, dat is ons gratis, “giving back” event voor de stad. Voor de overige evenementen zoals Onuitgesproken & WoordenKots040 kun je kiezen tussen, een e-ticket online bestellen, aan de deur pinnen of aan de deur in cash betalen. 

Door er eentje te bestellen in onze webshop. Zo'n abonnement is écht een goed idee. Je krijgt namelijk een geweldig - in Paint opgemaakte - digitale VIP pas die je toegang geeft tot al onze events en masterclasses (7 per jaar) en de Ongezine één keer per jaar op de deurmat.  

Ja, hoor, no problemo. We verkopen voor iedereen die graag vooraf wil reserveren, e-tickets online. Maar ook op de avond zelf kun je vanaf de inloop, gewoon nog een kaartje aan de deur kopen.  Voor Losse Eindjes heb je geen kaartje nodig, dat is ons gratis, “giving back” event voor de stad. Voor de overige evenementen zoals Onuitgesproken & WoordenKots040 kun je kiezen tussen, een e-ticket bestellen, aan de deur pinnen of aan de deur in cash betalen.