Performance

'Ernaast vissen'

Omdat wij niet geloven in doen wat al gebeurd is, gluren wij altijd nét over het randje heen, stappen we met de teen over de grens, experimenteren we omdat het kan. Afgelopen jaar combineerden onze studenten van Woordenkots poetry met threading. Een bekend fenomeen in hiphopdans. Op 3 juli lanceren zij hun performance ‘Ernaast vissen’.

Details & tickets
Dit jaar werken de studenten met het concept democratische camera en vertalen zij dit onder de regie van Carmen Verduyn & Terence van Lange naar een nieuwe methode om spoken performance / theater te maken. In dit groepsonderzoek halen zij hun inspiratie uit het werk van William Eggelston de grondlegger van de democratic camera stroming. Met zijn standpunten kijken ze naar de bijzondere tegenstellingen in dit leven en gaan ze op het scherpst van het snede van onze basisbehoeften - als mens - uit op poëtisch onderzoek.
Datum
03/07/2024
Tijd
19:00 - 21:00
Prijs
 5,00
Locatie

Pand P
Leenderweg 65
5614 HL Eindhoven

Middenzaal verdieping 1

Organisator
WeerWoordGeven info@weerwoordgeven.com

Voor iedereen die digibeet is en niet aan e-tickets wil doen én voor iedereen die beunhaas is en het ook weer ergens kwijt moet... Je kunt aan de deur bij onze leuke kassadames, ook gewoon met keiharde knaken betalen. Je herkent onze kassadames aan hun Losse Eindjes / Onuitgesproken t-shirt bij de ingang van de locatie. Spreek ze vooral even aan als je met cash wilt betalen. Voor Losse Eindjes heb je geen kaartje nodig, dat is ons gratis, “giving back” event voor de stad. Voor de overige evenementen zoals Onuitgesproken & WoordenKots040 kun je kiezen tussen, een e-ticket online bestellen, aan de deur pinnen of aan de deur in cash betalen. 

Ja, hoor, no problemo. We verkopen voor iedereen die graag vooraf wil reserveren, e-tickets online. Maar ook op de avond zelf kun je vanaf de inloop, gewoon nog een kaartje aan de deur kopen.  Voor Losse Eindjes heb je geen kaartje nodig, dat is ons gratis, “giving back” event voor de stad. Voor de overige evenementen zoals Onuitgesproken & WoordenKots040 kun je kiezen tussen, een e-ticket bestellen, aan de deur pinnen of aan de deur in cash betalen.