Blog

In Tha Spotlight: 'Als een lopend vuurtje' heeft vloei

Vandaag is onze website helemaal in een nieuw experimenteel jasje gehesen door de gi-ga-geweldige helden van ‘Als een lopend vuurtje‘.

Wat is 'Als een lopend vuurtje?'

Manon: Wij zijn een drietal podium gevers specifiek voor jouw merk of website. Tom is de website developer, Marlon the Queen of all things grafisch en ikzelf doe alle teksten en SEO. Samen vormen wij ‘Als een lopend vuurtje’ en zorgen wij ervoor dat projecten of merken die ons aan het hart gaan, dus letterlijk als een lopend vuurtje kunnen gaan online.

Voor iedereen die denkt fucking geweldige website, doe een copy en paste hiervan voor mij, waar kunnen ze terrecht?

Marlon: Nou, op onze eigen websites of socials natuurlijk! Dat is direct ons visitekaartje als online marketeers. Die kun je vinden door bijvoorbeeld hier te browsen, of ons hier te volgen.

Hoe gaat zo'n collab proces met jullie om de website van begin tot eind compleet op maat te krijgen?

Tom: We beginnen altijd met een kick-off. Dan zoeken we samen naar wat je wensen zijn, hoe je het voor je ziet. Daarna start ieder van ons met onderzoek. Marlon springt vervolgens in de creatieve modus en ontwerpt de logo’s de look en feel en jouw specifieke “thuis” gevoel van de website. Terwijl Marlon bezig is met de kleurstijlen en het inrichten van jouw digitale thuishaven … Ramt Manon haar toetsenbord kapot om super hard vlammende teksten te creëren. Ik ben dan op de achtergrond bezig met alle functionaliteiten, om in de metafoor te blijven, ik zorg ervoor dat de lamp ook aankon omdat er een elektriciteitslijntje is aangelegd ;-)

Wat was het leukste in het proces van deze co-creatie?

Manon: We hadden eigenlijk complete vrijheid hier, en konden helemaal los gaan met alles dat we ooit hadden willen doen op een website. Veel bewegende elementen, meer gericht ook op de kunst van een goede website bouwen. Een echt compleet digitaal kunstwerk en podium in één, naar ons hart en de volledige creatieve fantasieën.