Line up

Next up

Binnen- en buiten
Eindhoven

Altijd op een toffe locatie

Onze events vinden plaats op toffe locaties zoals POPEI, Pand P, Kelderman en van Noord, Piet Hein Eek, Parktheater en AREA51. En soms – ja echt – zijn we buiten Eindhoven te vinden. Events bestaan uit een mix van: SpokenWord, Storytelling, Singer Song writers, Rap, Muziek, Dans, Dj-ing en live tekenen.

Ook leuk: bij elk van onze events is er een merch stand waar je producten van de artiesten in de line up kunt kopen, maar ook van locale woordkunstenaars die al jaren betrokken zijn bij ons als vrijwilliger of crewlid.

FAQ

Voor iedereen die digibeet is en niet aan e-tickets wil doen én voor iedereen die beunhaas is en het ook weer ergens kwijt moet... Je kunt aan de deur bij onze leuke kassadames, ook gewoon met keiharde knaken betalen. Je herkent onze kassadames aan hun Losse Eindjes / Onuitgesproken t-shirt bij de ingang van de locatie. Spreek ze vooral even aan als je met cash wilt betalen. Voor Losse Eindjes heb je geen kaartje nodig, dat is ons gratis, “giving back” event voor de stad. Voor de overige evenementen zoals Onuitgesproken & WoordenKots040 kun je kiezen tussen, een e-ticket online bestellen, aan de deur pinnen of aan de deur in cash betalen. 

Ja, hoor, no problemo. We verkopen voor iedereen die graag vooraf wil reserveren, e-tickets online. Maar ook op de avond zelf kun je vanaf de inloop, gewoon nog een kaartje aan de deur kopen.  Voor Losse Eindjes heb je geen kaartje nodig, dat is ons gratis, “giving back” event voor de stad. Voor de overige evenementen zoals Onuitgesproken & WoordenKots040 kun je kiezen tussen, een e-ticket bestellen, aan de deur pinnen of aan de deur in cash betalen.