Tegendraads

Open podium

Elke vorm van woordkunst is welkom

Losse Eindjes is het open podium dat elke twee maanden alle eindjes weer aan elkaar rijgt. In de culturele broedplaats Kelderman en van Noort wordt dit evenement georganiseerd voor iedereen binnen en buiten Eindhoven. 

Losse Eindjes | Open podium

Van ervaren artiest tot dagboekdichter

Elke vorm van woordkunst is welkom op ons open podium. Van dichters tot singer-songwriters en van stand-up comedy tot rap. Het doel van de avond is dan ook de diversiteit van woordkunst een podium te geven en daar met z’n allen van te genieten. We zijn een warme broedplaats van toekomstig talent. Je kunt meedoen met ervaring, maar ook als je nog een dagboekdichter bent die voor het allereerst iets wil doen.

Ik wil meedoen!
Open podium Losse Eindjes | WeerWoordGeven

Handig om te weten

  • Je mag zo vaak meedoen als je wilt. Maar mensen die van ver weg komen, krijgen voorrang. Net als mensen die nog nooit op ons podium hebben gestaan.
  • Help ons een handje door je aan te melden via losseeindjes040@gmail.com. Via andere kanalen belandt het op de to do lijst van verdwijningen. Zou zonde zijn!
  • Als je niet komt opdagen mag je nooit meer meedoen. Oké, da’s een grapje. Maar afmelden is stom, dus doe dat liever niet.
  • De line-up wordt één week voor het event bekendgemaakt.
Go go go!

Cheerleader van het jaar

Ons publiek, is het liefste en warmste bad van de hele wereld, dus schroom niet. Onze grootste cheerleader in het publiek kiezen we eens per jaar, met een award. Onze huidige cheerleader van het jaar is: Bibi Pijs. 🙌

“Bibi gaf me moed toen ik op de wc aan het panieken was van de zenuwen en toen ik eenmaal op het podium stond glimlachte ze nog een keer en vergat ik helemaal dat ik het eng vond.”
Het open podium dat elke twee maanden alle eindjes weer aan elkaar rijgt.
FAQ

Voor iedereen die digibeet is en niet aan e-tickets wil doen én voor iedereen die beunhaas is en het ook weer ergens kwijt moet... Je kunt aan de deur bij onze leuke kassadames, ook gewoon met keiharde knaken betalen. Je herkent onze kassadames aan hun Losse Eindjes / Onuitgesproken t-shirt bij de ingang van de locatie. Spreek ze vooral even aan als je met cash wilt betalen. Voor Losse Eindjes heb je geen kaartje nodig, dat is ons gratis, “giving back” event voor de stad. Voor de overige evenementen zoals Onuitgesproken & WoordenKots040 kun je kiezen tussen, een e-ticket online bestellen, aan de deur pinnen of aan de deur in cash betalen. 

Door er eentje te bestellen in onze webshop. Zo'n abonnement is écht een goed idee. Je krijgt namelijk een geweldig - in Paint opgemaakte - digitale VIP pas die je toegang geeft tot al onze events en masterclasses (7 per jaar) en de Ongezine één keer per jaar op de deurmat.  

Ja, hoor, no problemo. We verkopen voor iedereen die graag vooraf wil reserveren, e-tickets online. Maar ook op de avond zelf kun je vanaf de inloop, gewoon nog een kaartje aan de deur kopen.  Voor Losse Eindjes heb je geen kaartje nodig, dat is ons gratis, “giving back” event voor de stad. Voor de overige evenementen zoals Onuitgesproken & WoordenKots040 kun je kiezen tussen, een e-ticket bestellen, aan de deur pinnen of aan de deur in cash betalen.