Hey

(toekomstige) partner

Whoppa. Je kent ons al omdat je veel met ons samenwerkt. Daar zijn we dankbaar voor. Of je wil graag met ons samenwerken in de toekomst, óók geweldig én bij voorbaat al dankbaar.

Experimentele literaire kunst | WeerWoordGeven
Babbelen

Hoe werken onze partnerschappen?

Allereerst beginnen we met een kopje koffie in persoon. Wel zo fijn om elkaar gewoon in de ogen te kunnen kijken en eens te onderzoeken hoe we elkaar in het gemeenschappelijke goed vooruit kunnen helpen. 

We werken met al onze partners op maat. Dat betekent dat we met iedereen op zoek gaan naar het raakvlak dat er is, de wederzijdse connectie en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Denk aan ruilhandel, samen organiseren of samen nieuwe projecten ontwikkelen. Maar ook financiële steun in ruil voor de skills van ons team op jouw werkvloer. Wat de wens ook is, we zoeken altijd naar een passende heitje voor karweitje.

Wil je ook eens babbelen over de mogelijkheden, samenwerken of een partnerschap aangaan? Neem contact met ons op om een koppie koffie te drinken samen. Én: wij trakteren altijd op de eerste 😉

Ik wil met jullie babbelen

Maak mee mogelijk

Ben jij een enthousiasteling wiens hart ook sprongetje van geluk maakt wanneer je duurzame impact mede mogelijk kan maken? Dan ben je hiero aan het goede adres. Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe partners en vrijwilligers die zich samen met ons hard willen maken voor het grotere doel. Let’s go met die positieve olievlek.

Bij ons betrokken zijn en samen meebouwen of mede mogelijk maken kan op verschillende manieren:

•⁠ ⁠Je kunt je skills aan ons doneren door eenmalig een van onze uitdagingen als opdracht aan te nemen. Denk bijv. aan het ontwerpen van een poster, het schrijven van een persbericht of copy, het helpen opstellen van beleid, het meedoen met een denktank of het maken van een rooster.
•⁠ ⁠Je kunt op vaste basis vrijwilliger worden door te joinen in een van onze taskforces. Bijv. de taskforce: Onuitgesproken, Losse Eindjes, Ongezine of WorkArtIt. Je krijgt dan een rol toebedeeld die bij jou past, waar jij de verantwoordelijkheid en het eigenaarschap in deelt met de taskforce én jullie leermeester. Rollen zijn bijvoorbeeld; contentmaker, sociale media manager, kassa, gastvrouw, organisator, artist handler, runner, etc.

Denk je fucking vet allemaal maar waar betalen jullie dit van? Ja inderdaad, we hebben ook keiharde knaken nodig jongens en meisjes. Want met vrijwillige hulp, liefde en vriendendiensten kom je ook maar zo ver. Eenmalig doneren kan hier. Liever op vaste basis als één van onze mede mogelijk makende partners doneren of bijdragen, ontdek dan hier de mogelijkheden.

Experimentele literaire kunst | WeerWoordGeven Experimentele literaire kunst | WeerWoordGeven

Stay up
to date